Skip to Content

Εκδηλώσεις

 • Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 7 Μαρτίου ο Αποκριάτικος Χορός του Κέντρου Ημέρας "Σκυτάλη".
  Με αποκριάτικη διάθεση και πολύ κέφι χορέψαμε και διασκεδάσαμε ΜΑΖΙ στο κέντρο της πόλης.
  Την προσπάθειά μας τίμησε με την παρουσία του ο Δ/ντης του Ψυχιατρικού Τομέα του Γ.Ν. "Γ. Χατζηκώστα", Ψυχιάτρος κος Γιώργος Μακρυδήμας τον οποίο ευχαριστούμε ιδιαίτερα.

 • Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 13 Οκτωβρίου στο Θυμωμένο Πορτραίτο εκδήλωση του Κέντρου Ημέρας «Σκυτάλη» της Εταιρείας Προαγωγής Ψυχικής Υγείας Ηπείρου. Περιλάμβανε έκθεση ζωγραφικής με έργα των επωφελούμενων Μελών του Κέντρου Ημέρας, εργαστήριο χαρακτικής με την Επίκουρη Καθηγήτρια Χαρακτικής κα Ράνια Σταθοπούλου και μουσικό αφιέρωμα στο Μάνο Χατζιδάκι από τα Μέλη της Ομάδας Θεάτρου του Κέντρου Ημέρας που συντονίζει ο Γιώργος Μπακόλας.

 • Όπως κάθε καλοκαίρι, έτσι και φέτος, διοργανώνουμε μια γιορτή για το κλείσιμο των ομαδικών δραστηριοτήτων.

  Με κέφι και όρεξη δημιουργήσαμε ένα «σκηνικό» με θέμα την φύση και φτιάξαμε με αγνά φυτικά υλικά κεράσματα και δώρα. Σας προσφέρουμε ένα μικρό δείγμα της δουλειάς μας και σας περιμένουμε να διασκεδάσουμε μαζί, την Τετάρτη 27 Ιουνίου 2018 στις 7 το απόγευμα!!

  Οι ένοικοι και το προσωπικό του οικοτροφείου «Αστερισμός».

 • Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 5 Ιουλίου, στον υπαίθριο χώρο του Πολιτιστικού Πολυχώρου «Δ.Χατζής» η παράσταση της Ομάδας Θεάτρου του Κέντρου Ημέρας «Σκυτάλη» της Εταιρείας Προαγωγής Ψυχικής Υγείας Ηπείρου.

  Στην επιτυχία της παράστασης συνέβαλαν με τον δικό τους τρόπο οι Πρωταγωνιστές του έργου:

 • Πραγματοποιήθηκε χθές Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου, το Αποκριάτικο Party που διοργανώθηκε από τα Μέλη του Κέντρου Ημέρας "Σκυτάλη" και της Κοινωνικής Λέσχης "Σταθμός", στην disco Taiga.
  Ο χόρός και η διασκέδαση έδωσε άλλη νότα κια διάθεση στην καθημερινότητά μας. Αρκετός κόσμος, Ένοικοι Στεγαστικών Μονάδων, συνάδελφοι άλλων υπηρεσιών της πόλης, μας τίμησαν με την παρουσία τους.
  Σ έναν όμορφο χώρο, που η διακόσμιση θύμιζε κάτι "απ τα παλιά" χορέψαμε, τραγουδίσαμε αλλά και φέραμε στη μνήμη μας τραγούδια της δεκαετίας του 80.

 • Πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις του Κέντρου Ημέρας "Σκυτάλη", όπως αυτές είχαν προγραμματιστεί από τα Μέλη και το Προσωπικό της Μονάδας.
  Την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2017 συμμετείχαμε στο bazaar ειδών Κηροπλαστικής που οργανώθηκε από το Κηροπλαστείο - Κηροπωλείο τςη Ε.ΠΡΟ.Ψ.Υ.Η. Παράλληλα έγινε διανομή έντυπου υλικού του Κέντρου Ημέρας.

 • Τη Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2016 στις 6 το απόγευμα, πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνεια της Κοινωνικής Λέσχης του Κέντρου Ημέρας "Σκυτάλη" της Ε.ΠΡΟ.Ψ.Υ.Η.

 • Με μεγάλη χαρά οι ένοικοι και το προσωπικό του οικοτροφείου «Αστερισμός» γιόρτασαν το «κλείσιμο» των ομαδικών δραστηριοτήτων που οργανώθηκαν και πραγματοποιήθηκαν το τελευταίο εξάμηνο στη δομή.
  Καλέσαμε συγγενείς, φίλους και συνεργάτες και φτιάξαμε μια μικρή έκθεση με φωτογραφικά στιγμιότυπα των ομαδικών μας δραστηριοτήτων, βιβλία ομάδων και χειροτεχνήματα.
  Η εκδήλωση έκλεισε με εντελώς παραδοσιακό τρόπο, το δικό μας «πανηγύρι», ταιριαστό με τα βιώματα και την επιθυμία των ενοίκων μας, με τη βοήθεια εθελοντών και με πολύ κέφι, χαρά αλλά και συγκίνηση.

 • Η Ομάδα Θεάτρου του Κέντρου Ημέρας "Σκυτάλη" της Ε.ΠΡΟ.Ψ.Υ.Η.

 • Στις 28 Ιανουαρίου 2016 τα Μέλη και το Προσωπικό του Κέντρου Ημέρας "Σκυτάλη" πραγματοποίησαν την κοπή της Βασιλόπιττας, στα πρώτη φορά στο νέο κτίριο επί της οδού Γεωργίου Παπανδρέου 38 στα Ιωάννινα.

  Ευχαριστούμε όσους παραβρέθηκαν στην εκδήλωση και κυρίως τα μέλη της Ομάδας Θεάτρου που είχαν την επιμέλεια της εκδήλωσης